ПопулярнеРедакціяСвіже
КращеОбговорюване

Зізнання військових США: «НЛО існує, тобто не так, ми його БАЧИЛИ…»

Этот текст также доступен на русском языке
1

Нарешті у Конгресі США відбулося довгоочікуване слухання та військовим США не залишилось нічого іншого, крім як сказати правду та більше не приховувати від своїх громадян існування у повітряному просторі своєї країни об’єктів, які окрім того, що незвично виглядають, мають ще й неочікувану «поведінку» під час польоту.

Виявляється, що кількість повідомлень про НЛО, зокрема в США, в минулому році значно збільшилась! Чиновники навіть змогли показати кадри та відеоматеріали, на яких можна побачити нібито металеві сфери, які неодноразово спостерігали під час навчальних тренувань на військових полігонах Америки.

Врешті-решт, якщо ці НЛО і не являються об’єктами позаземного походження, в повідомленні наголошується, що до них необхідно ставитись серйозно та з відповідальністю.

Окрім цього, NASA зіштовхнулося із загадкою від апарату Voyager-1, система орієнтації якого почала передавати неправдиву телеметрію, яка не має ніякого сенсу та складається з беззмістовних даних. Але ця проблема може бути пов’язана з «поважним віком» апарату, а також вирішена в майбутньому за допомогою перепрограмування або використання додаткової системи навігації.

Але, якщо це все ж таки не збіг, то можливо, вся справа в тому, що Жуйка та його родичі просто захотіли повернутись додому?

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

9

Це користувацький матеріал, який було написано учасником спільноти, що не входить до складу редакції чи адміністрації. Підтримуючи авторів оцінками, ви допомагаєте нашій спільноті розвиватися.

Увійдіть, щоб читати ще 5 коментарів, брати участь в обговореннях та не бачити рекламу.
Чудернацький Армстронг Н.
Вечность назад

Контент видалено за запитом автора

Показать скрытые комментарии

Загружаем комментарии...

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам:

Отправить Отмена
[X]
Зареєструйтесь на сайті щоб не бачити рекламу, створювати та відслідковувати теми, зберігати статті в особисті закладки і брати участь в обговореннях
Якщо не виходить увійти тут, спробуйте за посиланням.