ПопулярнеРедакціяСвіже
КращеОбговорюване

Я спросил ИИ, что внутри черной дыры, и вот что он нарисовал

Этот текст также доступен на русском языке

No Title

curiosmos.com
4

Це користувацький матеріал, який було написано учасником спільноти, що не входить до складу редакції чи адміністрації. Підтримуючи авторів оцінками, ви допомагаєте нашій спільноті розвиватися.

Увійдіть, щоб читати ще 8 коментарів, брати участь в обговореннях та не бачити рекламу.
Винятковий Юрій Г.
Вечность назад

Ігор Каліш, дякую за статтю. Люди розробили програму. що синтезує зображення за запитом людей відштовхуючись від похідних даних, які заклали у програму люди... На мою скромну думку - це просто апогей високотехнологічної рекурсії безкінечного кола. І чим, окрім технологій, це відрізняється від дій якогось умовного вірянина, що власноруч вирізьбив з дерева ідола свого божества та молитовних звернень до цього продукту власної майстерності та уяви? Особливо сподобалась ось ця фраза: "But AI can do so much more. Some scientists think that our AI systems will become so evolved that they might even find Alien AI and communicate with them." "Але ШІ може зробити більше. Деякі вчені вважають, що наші системи ШІ розвинуться до того, що вони зможуть знайти ШІ прибульців і спілкуватися з ним." (вибачте за переклад) *ШІ - Штучний Інтелект.

Показать скрытые комментарии

Загружаем комментарии...

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам:

Отправить Отмена
[X]
Зареєструйтесь на сайті щоб не бачити рекламу, створювати та відслідковувати теми, зберігати статті в особисті закладки і брати участь в обговореннях
Якщо не виходить увійти тут, спробуйте за посиланням.